Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
Hogeschool Tio

Hogeschool Tio

8.6 / 10.0
(11 stemmen)
Julianalaan 9
7553AB Hengelo Ov
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0742550610
Fax: (+31) 0742550610
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@tio.nl
52.2609636.782144
11 4.3181818181818 8.6
Gemiddelde waardering uit 11 stemmen

Bedrijfsomschrijving

De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme en business. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

TOPOPLEIDINGEN BIJ TIO
De opleidingen van Tio zijn in de Keuzegids Hoger Onderwijs 2014 als zeer goed uit de bus gekomen. De opleiding Hotel- en Eventmanagement krijgt op de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht bovendien het predicaat ‘topopleiding’ mee. Dit predicaat ‘topopleiding’ is ook toegekend aan de opleiding Internationaal Toeristisch Management van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo en Utrecht. Hiermee behaalt Tio landelijk de derde plaats op de ranglijst van middelgrote scholen. Dit meldt ook Nu.nl.

TIO SCOORT 4 KEER OP KWALITEIT
Na de Nationale Studenten Enquête, Keuzegids en Onderwijsinspectie staat Tio nu ook op 1 in de ranglijst voor wat betreft studeren met functiebeperkingen. Tio scoort op alle onderdelen hoger dan het gemiddelde in Nederland en krijgt het hoogste totaaloordeel.

HOOGST HAALBARE BEOORDELING DOOR ONDERWIJSINSPECTIE
De Onderwijsinspectie heeft het mbo-onderwijs van Tio in haar beoordeling op alle onderdelen de hoogst haalbare scores gegeven, de eindbeoordeling is dan ook GOED. Een resultaat om trots op te zijn!

KLEINSCHALIG EN PERSOONLIJK
Als particuliere onderwijsinstelling kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen met gemiddeld slechts zo’n 11 studenten. Docenten kunnen je daardoor veel persoonlijke aandacht geven.

SNEL JE DIPLOMA
De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Bij Tio kun je daardoor in slechts drie jaar en één maand het bachelordiploma behalen.
Je mbo4-diploma (middelbare hotelschool, business of luchtvaartdienstverlener) kun je in slechts twee jaar behalen. Bovendien kun je als havist of mbo‘er het mbo4-diploma in slechts één jaar behalen.

HBO- EN MBO4 OPLEIDINGEN BIJ TIO
- Hotel- en Eventmanagement (HBO) biedt je het beste van twee werelden: de klassieke hogere hotelschool in combinatie met eventmanagement. Hospitality is hot! Welkom in de wereld van tophotels en sterrenrestaurants. En van festivals, sportevenementen en concerten.
- Internationaal Toeristisch Management (HBO) bereidt je voor op een internationale carrière in de toeristische sector. Maak werk van vakantie! Als toeristisch manager verkoop je de wereld. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten. ITM is je ‘boarding pass’ naar de toekomst.
- International Business Management (HBO) bereidt je voor op een internationale carrière in de meest uiteenlopende sectoren. De wereld van nu draait om handel. Internationale contacten leggen en behouden. Kansen zien, of ze zelf creëren. International Business Management brengt je een stap dichterbij internationaal succes. Na de opleiding IBM is de wereld je werkveld.
- E-commerce Marketing Sales (HBO) bereidt je voor op een carrière in de online marketing. Achter een sterk merk schuilt een sterke persoonlijkheid. Iemand die alles weet over de behoeften en wensen van de consument en daar handig op inspeelt. Zet jij de nieuwste vinding van Apple of Unilever in de markt?
- De mbo4-opleiding Hotelmanagement (MBO4) bereidt je voor op een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. Als toekomstig hotelmanager zit organiseren in je bloed! Mbo Hotelmanagement biedt je alle facetten van allround management, zodat je elke onderneming tot een succes kunt maken.
- Elke dag nieuwe gasten en andere collega’s. Vreemde talen, verre landen en andere culturen. Er gaat een wereld voor je open met de opleiding Stewardess Receptioniste Hostess (MBO4+). Na SRH ben jij een talent in dienstverlening en klaar voor deze internationale uitdaging.
- De mbo4+ opleiding Commercieel Business Management bereidt je voor op een internationale carrière in de meest uiteenlopende sectoren. Handel is internationaal en overal. De kennis en het inzicht die nodig zijn om internationale carrière te maken, vind je bij CBM. Wie weet ontdek je het gat in de markt!

www.tio.nl

Kenmerken

Opleidingen:
Bedrijfseconomie
Commercieel
Economie
Facilitair management
Facilitaire dienstverlening
Financieel management
Handel en ondernemerschap
Hotel
Management
Managementvaardigheden
Manager
Marketing
Marketing en sales
Sales
Sport - recreatie en toerisme
Sport - recreatie en vrije tijd
Support en binnendienst
Toerisme
Hotelmanagement
Eventmanagement
Stewardess
Receptioniste
Hostess
Business
Internationaal Toeristisch Management
International Business Management
Toerisme
E-commerce
Soort opleiding:
Bacheloropleiding
Beroepsopleidingen
Dagstudie
HBO
MBO

Plaats een review

In de buurt gevonden

Imko Opleidingen(8.4/10.0)0.8km
Hengelo OV - Markt 101
 
 
Roc Oost Nederland(8.2/10.0)2.2km
Hengelo OV - Lupinestraat 9
 
 
Regionaal Opleidingen Centrum Oost Nederland(7.6/10.0)2.6km
Hengelo OV - P C Hooftlaan 8-10
 
 
Jobo Opleidingen, Marktonderzoek(8.0/10.0)2.8km
Hengelo OV - Welbergweg 33
Opleidingen: Management, Psychologie, Sales, ...
Soort opleiding: Trainingen, Workshop
 
 
Blom Opleidingen(8.0/10.0)3.3km
Hengelo OV - Adam Smithstraat 41
Opleidingen: Bedrijfshulpverlening, Frans, Logistiek, ...
Soort opleiding: Basisopleiding, Trainingen, Zelfstudie, ...
 
 
E. & T-Staff Opleiding, Training & Advies(8.4/10.0)3.8km
Hengelo OV - Kalmarstraat 70
Opleidingen: Bedrijfseconomie, Management, Techniek, ...
Soort opleiding: Basisopleiding, Trainingen, Vooropleiding
 
 
Centraal ASR-Instituut(8.0/10.0)3.9km
Hengelo OV - Eduard Flipsestraat 6
 
 

Plaatsen in de buurt

Almelo - Borculo - Daarle - Eibergen - Enschede - Goor - Nijverdal - Oud Ootmarsum - Ruurlo - Wierden
Opleiding Gids is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Contact